_TEMPLATE_DELTAGER

Inspirational posters are a great way to be inspired and encouraged to take on new challenges and adventures. Hang up a poster at home or in the office to be reminded how much beauty awaits in the world, luring you out of your comfort zone and into a world where possibility resides.

Beskrivelse

Velkommen med å ri hestene til fjells med Venavind og få overnatting, middag og frokost på Spidsbergseter på Venabygdsfjellet!   

Venabygdsfjellet ligger i fjellregionen midt mellom Oslo og Trondheim, og er et ettertraktet sted å besøke for både unge, eldre, små og store. Venabygdsfjellet er kjent for sitt unike terreng, som er fint fremkommelig for blant annet hest. 

Nå vil vi ha deg med å ta med hestene til fjells til sommerferien!

Deltagere

Aldersgrense på denne rideturen er 12 år og forutsetter man har ridd tur før, og er vant med å være på hesteryggen i flere timer i strekk. Understreker at dette er ingen nybegynnertur.

Ansvarlige på rideturen

 • Therese Heramb er utdannet trener 1 fra Norges Rytterforbund, og eier og driver firmaet Venavind AS med tilholdssted i Ringebu kommune. Hun er hovedansvarlig for rideleirene, og driver til daglig rideskole på Frya Hestesportsenter i Ringebu. Hun har lang erfaring med hest, og har drevet med ulike grener og raser opp gjennom årene, alt fra islandshest, galopphester, sprang og dressur. Hun har arbeidet ved Venabustallen siden tidlig 2000-tallet, så hun kjenner terrenget og området på Venabygdsfjellet svært godt.

Hester

Vi har ulike hester, som passer til ulike ryttere. Rasene du finner på rideleir er dølahest, varmblodstravere, kaldblods, islandshest, nordlandshest, araber, sportsponni og varmblods ridehester.

Kost og losji

Vi er innlosjert i leiligheter på fire personer pr. leilighet hos Spidsbergseter Resort Rondane. Se bilder og informasjon om leilighetene her:

https://spidsbergseter.no/project/fjell-leilighet-med-to-soverom/

Det blir servert frokost og middag inne på hotellet.

Visste du at du får gratis adgang til badeanlegget på Spidsbergseter Resort Rondane ved å delta på rideleir? Se bilder og informasjon om fjellbadet her: https://spidsbergseter.no/project/karlsvogna-fjellbad/

Bagasje blir kjørt opp, så vi slipper å ha med alt på hestene.

Program for å ri hestene til fjells 2023

NB: Endringer i programmet kan forekomme ut fra værmelding m.m.!

Lørdag (langtur)

 • Vi møtes kl. 9.00 på Frya Hestesportsenter.
 • Her klargjør vi hestene for tur.
 • Kl. 10.30 rir vi ut.
 • Ta med egen nistepakke.
 • Beregnet ankomst Spidsbergseter er kl. 17 – 17.30.
 • Hestene blir satt på beite.
 • Vi sjekker inn.
 • Middag kl. 19.00.

Søndag (kort tur)

 • Utslipp og frokostfôring.
 • Frokost på hotellet.
 • Kort ridetur i nærområdet for å løsne opp stive muskler på både hester og ryttere.
 • Lunsj inne på hotellet.
 • Vel hjem.

Du får selv ansvaret for din «egen» hest disse dagene. Det er ditt ansvar at hesten har det bra, at den får mat, vann, stell, kos og trening, og at boks og uteplass blir rensket og utstyr rengjort.

Oppmøte

Oppmøte er lørdag morgen kl. 09.00 på Frya Hestesportsenter, 2630 Ringebu.

Avreise

Avreise er kl. 15 søndag ettermiddag. Dere må ordne skyss til henting selv.

Veibeskrivelse

Om du kommer fra nord eller sør er det enkleste å følge E6, og svinge av RV 27 mot Venabygsfjellet. Følg skilting mot Spidsbergseter Resort Rondane, det tar ca 25 minutter fra E6 opp på fjellet. Det går også både tog og buss til Ringebu skysstasjon, som er 25 minutters kjøretur til og fra fjellet.

 

Pris

Langtur lørdag, overnatting på hotellet med kost og losji, samt liten ridetur søndag koster 1850,–.

Påmelding

Bindende påmelding via påmeldingsskjema på nett. Du er ikke påmeldt før du har fått bekreftelse mottatt på e-post.

Avbestilling

Avbestillingsfristen er fire uker før rideturen begynner, da refunderes beløpet minus 250,– i administrasjonskostnader. Avbestilling etter dette refunderes ikke beløpet. Ved eventuell refusjon bruk gjeldende, egen reiseforsikring.

Ønsker du å ha med flere til fjells?

Ønsker du å ha med familie eller venner, som ikke vil delta på rideleiren, ta kontakt med Spidsbergseter Resort Rondane for å sjekke ledig kapasitet: https://spidsbergseter.no/kontakt/.

Husk å si fra om du har allergier, eller annet vi bør vite om, ved påmelding.

Fotografering

Ved å melde på en deltager til rideleir med Venavind AS, godkjenner du også at Venavind AS og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under ridning, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid, på både trykte og digitale, sosiale medier.

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe!

Vi gleder oss til rideleir på Spidsbergseter og Venabygdsfjellet, og til å bli kjent med alle flotte hesteelskere som kommer!

Hilsen Therese Heramb

v/ Venavind

post@venavind.no

+47 415 17 620

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon

Skal du arrangere noe selv? Deltager.no passer til alle type arrangementer, fra kurs og konferanser til sportsaktiviteter og større messer. Deltager.no kan brukes av alle, og det er uforpliktende å teste ut løsningen.

Handlekurv
_TEMPLATE_DELTAGER
Skroll til toppen