,

Ponnipatruljen

300,00 kr

Ponnipatruljen er for de aller yngste – og kanskje de aller ivrigste! Er du mellom 3 og 8 år har du mulighet for å oppleve ekte hesteglede ved å delta i stell og moro i stallen. På Stavsplassen tilbyr vi dette enkelte lørdager hele året, og på sommeren og høsten holder vi til på Spidsbergseter på Venabygdsfjellet hvor vi har ponnicamp hovedsakelig onsdager og fredager i juli, samt enkelte dager i høstferien.

Beskrivelse

Ponnipatruljen er for de yngste, men kanskje de aller ivrigste! Er du fra tre år og oppover, og litt nysgjerrig på hest, eller har en gryende hesteinteresse – eller kanskje aldri har vært i en stall før, er Ponnipatruljen og Ponnicamp noe for deg. 

Ponnipatruljen på Stavsplassen

Shetlandsponniene Freud og Ronja og de litt større ponniene Jenny, Callie og Luna gleder seg til å ta i mot deg! Utvalgte lørdager arrangeres Ponnipatruljen på Stavsplassen på Tretten.

Påmelding og informasjon bes henvendes til post@venavind.no.

Ponnicamp på Spidsbergseter

Ponniene ønsker deg og familien velkommen til fjells i sommer- og høstsesongen. Sammen med dyktige hestejenter sørger vi for at dette blir en dag som fester seg i minneboka for alle i hele familien. Arrangeres onsdager og fredager hovedsakelig i juli/fellesferien.
Påmelding og informasjon bes henvendes til post@venavind.no.

Opplegg

Med Ponnipatruljen og på Ponnicamp får deltagerne være med på stell i stallen, vi må renske boksene slik at ponniene får rene senger å sove på til natta. Vi finner frem fôr og fyller vann, så de kan bli mette og gode til hvert måltid denne dagen. Dere får også være med å gi hestene mat. Når alt «arbeidet» er gjort, er det på tide å stelle og pusse ponniene, det liker de så godt! Kanskje vil de flettes og pynte seg litt ekstra? På slutten av dagen er det tid for en ridetur eller en liten hinderløype på ridebanen.
Vi gleder oss til å ta dere i mot hos oss!
Handlekurv
Ponnipatruljen
300,00 kr
Skroll til toppen