Ridning sommer og høst 2022

Velkommen til rideturer i storslått terreng på Venabygdsfjellet i Gudbrandsdalen! Her finner du oversikt over ledige rideturer sommeren 2022, vi arrangerer alt fra leierunder, ponnicamper, timestur til lengre dagsturer. Vi inviterer deg også med på å stelle og sale opp hesten selv før ridetur, og våre erfarne ridelærere, stalljenter og guider tar dere med på en helt unik opplevelse i den norske fjellheimen. Velg med overnatting på Spidsbergseter Resort Rondane på Venabygdsfjellet i Gudbrandsdalen, eller bli kun med på ridningen!

Oppmøte er ved stallen hos Spidsbergseter Resort Rondane. Parkering gjøres ved hotellet.

Påmeldig gjøres ved å sende e-post til post@venavind.no eller sende SMS til 415 17 620 (Therese). Du kan også gjerne ringe, men husk vi er mye ute på tur, og ikke alltid vi kan ta telefonen, så legg gjerne igjen beskjed via SMS, så tar vi kontakt når vi er ledige.

Betaling til vipps-nummer #693212 (Venavind AS) i forkant av turen. Betaling vises turleder ved oppmøte. 

Bookinger må avbestilles innen 24 timer før, ellers faktureres turen i sin helhet.

Se mer informasjon og vilkår nederst på siden.

Program

Uke 23:
Langrideweekend 10. – 13. juni med yoga i samarbeid med Jomfrureiser. Kost og losji på Spidsbergseter Resort Rondane, økter med rideundervisning på ridebane av autorisert trener, én halvdagstur og én heldagstur, yoga med autorisert instruktør.  
 
Uke 24:
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver dag. 
 
Uke 25:
Rideleir for barn og ungdom, nedre aldersgrense 10 år. Det inkluderer kost og losji i leiligheter på Spidsbergseter Resort Rondane, ridetimer av autorisert trener, ridning i terreng, tilgang til badeanlegg, hesteteori, sitstrening, filmkveld og ellers mye moro. Deltagerne får oppfølging hele uka av voksne med pedagogisk- og hestefaglig bakgrunn som bor på stedet.
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver dag. 
 
Uke 26:
Rideleir for barn og ungdom, nedre aldersgrense 10 år. Det inkluderer kost og losji i leiligheter på Spidsbergseter Resort Rondane, ridetimer av autorisert trener, ridning i terreng, tilgang til badeanlegg, hesteteori, sitstrening, filmkveld og ellers mye moro. Deltagerne får oppfølging hele uka av voksne med pedagogisk- og hestefaglig bakgrunn som bor på stedet.
Påmelding ->
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver dag. 
 
Uke 27:
Minirideleir i to dager 4. – 5. juli, for deg mellom 8 og 10 år! Passer perfekt for deg som vil teste ut hvordan det er å være på rideleir, men enn så lenge er litt for liten til et helt ukesopphold. Minirideleiren foregår på dagtid over to dager, vi gleder oss!
 
Uke 27:
Voksenweekend torsdag 7. – 10. juli! Ei langhelg kun for voksne ryttere, det inkluderer kost og losji på Spidsbergseter Resort Rondane, to økter med rideundervisning på ridebane av autorisert trener, én halvdagstur og én heldagstur.
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver dag. 
 
Uke 27 – 31:
Leierunder, ponnicamper, timestur til lengre dagsturer hver dag hele sommeren og høsten. 

Ponnicamper: 6., 13., 15., 20., 22., 27. og 29. juli. 
Påmelding ->

 
Uke 31:
Voksenrideleir 1. – 5. august! Ei hel uke kun for voksne ryttere, det inkluderer kost og losji i leiligheter på Spidsbergseter Resort Rondane, tre økter med rideundervisning på ridebane av autorisert trener, sitstrening, to heldagsturer, treningsøkt for rytteren, tilgang til badeanlegg, hesteteori og ellers ei uke fylt med kunnskap og moro.
Påmelding ->
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver dag. 
 
Uke 32:
Minirideleir i to dager 8. – 9. august, for deg mellom 8 og 10 år! Passer perfekt for deg som vil teste ut hvordan det er å være på rideleir, men enn så lenge er litt for liten til et helt ukesopphold. Minirideleiren foregår på dagtid over to dager, vi gleder oss!
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver dag. 
 
Uke 32:
Voksenrideleir 9. – 14. august i samarbeid med Jomfrureiser. Ei hel uke kun for voksne damer, det inkluderer full kost og losji på Spidsbergseter Resort Rondane, tre økter med rideundervisning på ridebane av autorisert trener, sitstrening, én halvdagstur og én heldagstur, tilgang til badeanlegg, hesteteori og ellers ei uke fylt med kunnskap og moro.
Påmelding KOMMER ->
 
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver dag. 
 
Uke 33:
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver ukedag.
 
Uke 34:
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver ukedag. 
Rideweekend 26. – 28. august.
 
Uke 35:
Leierunder, timestur til lengre dagsturer hver ukedag. 
Rideweekend 2. – 4. september.
 
Uke 36:
Leierunder, timestur til flere timers turer hver ukedag. 
Rideweekend 9. – 11. september.
 
Uke 37:
Leierunder, timestur til flere timers turer hver ukedag. 
Rideweekend 16. – 18. september.
 
Uke 38:
Leierunder, timestur til flere timers turer hver ukedag. 
Rideweekend 23. – 25. september.
 
Uke 39 – 41:
Høstferie med leierunder, ponnicamper, timestur og 2-timerstur. 
 
Påmelding til turene gjøres ved å sende e-post til post@venavind.no eller SMS til 415 17 620. Du kan gjerne ringe, men husk vi er mye ute på tur og kan ikke alltid ta telefonen, så legg gjerne igjen beskjed via SMS.
 
PS: Leierunder har vi hver dag for de yngste hele sommeren, må bookes dagen i forveien.
 
Velkommen til fjells i sommer og høst!
Fjellridning med Venavind på Venabygdsfjellet
Fjellridning med Venavind på Venabygdsfjellet
Fjellridning med Venavind på Venabygdsfjellet
Fjellridning med Venavind på Venabygdsfjellet
Vilkår for hesteaktiviteter med Venavind AS​
 1. Fint om du møter ca 15 minutter før turen skal gå, for å bli kjent med hesten din før dere skal ut på ridetur sammen.
 2. Dersom du ønsker å være med på stell og klargjøring av hestene før turen kan du møte opp én time tidligere, så kan du være med å hente hestene på beite, stelle og sale opp før rideturen. Du får instruksjoner hvordan gjøre dette, så har du ikke gjort det før skal vi hjelpe deg.
Utstyr:
 • Vi har hjelm til utlån dersom du ikke har det selv. 
 • Vi har noen sikkerhetsvester til utlån, dersom noen ønsker å bruke dette. (Det er ikke et krav.)
 • Det er ønskelig du bruker hansker, så du slipper gnagsår fra tøyler.
 • Det er ønskelig du bruker skotøy med hæl, så du unngår å sitte fast i stigbøylen. Alle salene har sikkerhetsbøyler, så de løses ut ved behov.
 • Ta med klær etter vær, og vær forberedt på endringer i temperatur, sol, regn og vind.
Parkering:
Parkering gjøres ved hotellet hos Spidsbergseter Resort Rondane, Flaksjølivegen 82, 2632 Venabygd, stallen ligger ca 300 meter fra hotellet. Oppmøte er ved stallen. 
 

Hvis du ikke allerede har sendt oss dette, vil vi gjerne vite følgende ved påmelding til turer:

 • Navn på deltager(e).
 • Alder.
 • Ca vekt og høyde.
 • Erfaring.
 • E-postadresse.
 • Telefonnummer.
 • Ønsker å delta på stell og oppsaling eller ikke.

Betaling:
Betaling til vipps-nummer #693212 (Venavind AS) i forkant av turen. Betaling vises turleder ved oppmøte. Priser ligger inne i vipps.

 
Avbestilling:
Bookinger må avbestilles innen 24 timer før, ellers faktureres turen i sin helhet.
 
Forsikring:
Venavind AS har ansvarsforsikring på våre tjenester. Deltagelse på hesteaktiviteter skjer på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for å ha en ulykkes- og/eller reiseforsikring som dekker ridning/hesteaktiviteter. 
 
Skader blir dekket dersom Venavind AS har handlet uaktsomt. Dette gjelder ikke dersom en hest snubler eller skvetter til siden, du blir tråkket på eller lignende. Det er levende dyr vi håndteres med, og vi instruerer og handler etter alle forhåndsregler vi kan.
 
Fotografering:
Ved å melde på en deltager til rideaktiviteter med Venavind AS, godkjenner du også at Venavind AS og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme under ridning og hesteaktivitet, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid, på både trykte og digitale, sosiale medier. Hvis dette ikke er greit, må vi få beskjed om det på forhånd, og vi respekterer selvsagt det.
 
Lurer du på noe?
Send e-post til post@venavind.no eller SMS til 415 17 620 (Therese) hvis du har spørsmål. Du kan også gjerne ringe, men husk vi er mye ute på tur, og ikke alltid vi kan ta telefonen, så legg gjerne igjen beskjed via SMS, så tar vi kontakt når vi er ledige. 

Priser 2022

Leierunde 

2o min. for de yngste. 250,–

Rideturer i terreng

40 min. 600,– 
Introduksjonstur for nybegynnere.
1-times tur 700,–
1 1/2-times skrittetur for uerfarne 800,–.
2-timers tur 850,–
3-timers tur 1100,–
4-timers tur 1300,–
Halvdagstur m/ pause og egen niste 1300,–
Heldagstur 
m/ niste fra Hev 1600,–

Undervisning

gruppe 450,–
alenetime 650,– 
+ ridetur i terreng 850,–

Kjøretur med vogn

1–2 timer med kjøring 1750,–  
Inntil fire personer pr. vogn. 

Hvis du ønsker blir du med på opp- og avsaling, hente hester på beite, og generell stell av hesten. Slik blir dere gode venner før rideturen begynner.

 

Ponnicamp

600,–  

Minirideleir

1300,–  

Rideleir for barn

Priser fra  5950,–  

Rideleir for voksne

Priser fra  7490,–  

Rideweekend fredag til søndag

Priser fra  4990,–  

Langrideweekend fra torsdag til fredag

Priser fra  7535,–

Rideweekend i sommer med Venavind på Venabygdsfjellet
Ponnicamp med Venavind på Venabygdsfjellet